Webinar Gratuit: Invata sa te conectezi cu oamenii

Evenimente

Seminar GRATUIT Online. Miercuri, 25 ianuarie & 1 februarie, de la ora 20.00.

Pe această platformă: www.transmissiongate.com

User: adresa de mail cu care te înscrii ori te-ai înscris deja AICI

Parola: conectare

REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM, CHIAR AICI!

În total, acest program de Mastermind are 10 sesiuni săptămânale. La primele 2, ai acces gratuit, pentru că vreau să te convingi singur ce valoare poate aduce vieții tale așa ceva.

La următoarele 8 sesiuni (a câte 2 ore fiecare), în program vor rămâne maxim 10 persoane.

CUM TE AJUTĂ pe tine în mod concret acest program de Mastermind?

*Te va scoate profund și cu zâmbetul pe buze din zona ta de confort. Garantez!!! Nici nu-ți va veni să crezi cââât de bine vei reuși să faci niște lucruri despre care credeai că tu nu le poți face!

*Felul în care stabilești relații se transformă în bani și în mai mult timp pentru tine. Fiindcă ÎNTOTDEAUNA, oamenii angajează, cumpără sau caută întâi omul, abia după aceea viziunea lui și abilitățile sale tehnice. Întâi aștepți ca omul să-ți vorbească frumos, abia după aceea te interesează câte doctorate are, este? Smile

*Capacitatea de a relaționa intenționat ne influențează decisiv nivelul de fericire și succes. Când cineva nu stăpânește arta de a relaționa, unul sau mai multe aspecte ale existenței sale se află într-un evident dezechilibru. Atunci când înțelegem relaționarea intenționată și aplicăm principiile sale imbatabile, locul de muncă devine plăcut, familia ne respectă, ne acordă încredere și ne susține, prietenii adevărați se înmulțesc, afacerea crește ori salariul devine mai bun și ajungem să punem asta pe seama unor idei geniale. Dar genialitatea constă în felul în care stabilești relații. Testat de atâtea și atâtea ori de oameni Mari!

ÎNSCRIE-TE ACUM AICI și te aștept miercuri, 25 ianuarie și 1 februarie, la un seminar online la care îți spun de pe-acum că vei vrea să mai aduci și alți apropiați de-ai tăi; căci o familie, un grup de prieteni/colegi sau o afacere la dezvoltarea căreia contribuie mai mulți creează rezultate și satisfacție într-un timp mai scurt.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iar de Miercuri, 8 februarie, timp de 8 săptămâni,

cu maxim 10 participanți, te invit la:

8 SESIUNI ONLINE DE MASTERMIND GROUP

 

Ce este un MASTERMIND GROUP?

INFORMAȚIE – INSPIRAȚIE – EXPERIENȚĂ TRANSFORMATOARE

Te gândești că tu ești introvert, emotiv, necomunicativ și astfel relaționarea intenționată te împinge să fii fals, neautentic, superficial, înșelător, escroc, manipulator, egoist și inutil?

Studiile arată că un introvert sau un emotiv are, la fel ca un extrovert, TOATE RESURSELE necesare pentru a relaționa cu succes, doar că aplică principiile nepotrivite. Sfaturile standard nu funcționează în cazul tău, iar tu tragi concluzia, deloc adevărată, că nu ai aptitudini.

Însă… poți învăța să colaborezi concret, aplicat, pragmatic cu Eul tău agreabil, introvert, emotiv sau necomunicativ, NU să lupți împotriva lui. Așa zisele puncte slabe pot deveni cele mai mari atuuri ale tale. Hai să descoperi cum și, mai ales, să experimentezi rezultate fericite!

STUDIEM împreună cele 5 Principii de stabilire a relațiilor în orice domeniu al vieții:

1#Stabilirea relațiilor îți mărește influența pe care o poți avea într-o situație la locul de muncă, în afaceri sau acasă.

2#Stabilirea relațiilor se referă în totalitate la ceilalți.

3#Stabilirea relațiilor înseamnă mai mult decât simple cuvinte.

4#Stabilirea relațiilor presupune întotdeauna o investiție de energie.

5#Stabilirea relațiilor este mai mult o abilitate dezvoltată decât un talent natural.

 

ÎNVĂȚĂM cele 5 Practici de stabilire cu succes a relațiilor în situații dintre cele mai diferite:

1#Cei care stabilesc relații o fac observând într-un anume fel lucrurile pe care le au în comun cu ceilalți.

2#Cei care stabilesc relații rezolvă problema dificilă a menținerii simplității.

3#Cei care stabilesc relații creează o experiență din care toată lumea câștigă ceva.

4#Cei care stabilesc relații îi inspiră pe ceilalți. Cum poți construi o atitudine care să devină magnet pentru oameni buni.

5#Cei care stabilesc relații pun în practică ceea ce comunică. Pentru că oamenii fac ceea ce oamenii văd.

 

CE PRIMEȘTI în cadrul acestui program de MASTERMIND:

*10 sesiuni online săptămânale, din fața calculatorului tău, cu: tehnici concrete, abordări ușoare și exerciții practice extrem de puternice care-ți vor crește pofta și știința de a relaționa să vezi cât de bine poate funcționa.

*(primele) 2 sesiuni Gratuite de webinar, ca să vezi ce te așteaptă și cât de potrivite îți vor fi ție metodele de relaționare intenționată.

*8 sesiuni online (din cele 10) foarte interactive și experențiale de Mastermind: informație de aur, îndrumare pas cu pas, urmărirea și măsurarea rezultatelor obținute pe parcursul săptămânii, după fiecare sesiune în parte.

*Un suport de grup cum nici nu visezi! Oameni de calitate, la fel ca tine.

*Înregistrările celor 8 sesiuni de Mastermind, ca să poți revedea și studia inclusiv experiențele, soluțiile și rezultatele celorlalți participanți.

 

BONUS:

*Două programe audio de programare mentală cu ajutorul transei și al metaforelor hipnotice.

*Câte o ședință individuală de coaching (60 de minute) – față-n față sau online (la alegere), în perioada de desfășurare a programului de Mastermind (cele 8 săptămâni). Te va ajuta în mod deosebit să-ți înțelegi un blocaj și cum anume ai putea să-l depășești, să-ți stabilești un obiectiv și cum faci să-l atingi, să înțelegi care este tiparul tău de comunicare, automotivare și autodisciplinare pentru rezultate mai bune în tot ceea ce realizezi.

 

ÎNSCRIE-TE ACUM la cele 2 sesiuni gratuite! Chiar nu ai nimic de pierdut. Dacă după cele 2 săptămâni consideri că programul de Mastermind nu e pentru tine, te poți opri fără niciun fel de probleme și rămâi cu toată informația acumulată.

 

CÂȘTIGĂ o experiență unică de 10 săptămâni! La final, te provoc să vezi dacă există o diferență semnificativă între cel care erai înainte și cel care devii după cele 10 săptămâni. Dacă-mi spui simplu că nu, primești înapoi întreaga sumă achitată.

Vei descoperi că nu doar cei „tupeiști” sau extroverți pot relaționa intenționat, astfel încât să-și controleze viața. Nu mai lăsa pe alții să decidă pentru tine! HAI SUS! Academia de Bine te susține!

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell, mentor și antreprenor, cu experiență anterioară de 20 de ani în emisie și producție de radio & televiziune, în marketing și resurse umane la cel mai înalt nivel: Kiss Fm, Pro Tv, Pro FM, Antena1, TVR, RPh și companii de retail.

*înscriindu-te la acest webinar, vei fi înștiințat de câte ori îți ofer un articol nou pe site, un material pentru descărcare gratuită sau un eveniment similar. Mulțumesc!

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.