Mastermind: Arta Persuasiunii

Evenimente

Conform DEX, persuasiunea = acțiunea, darul sau puterea de a convinge pe cineva să creadă, să gândească sau să facă un anumit lucru. Persuasiunea poate fi pozitivă ori negativă. Pe prima avem nevoie să o dezvoltăm cât mai bine la noi, ținând cont că așa ceva presupune influențare cu integritate: în relația de cuplu, în familie, la serviciu, în afaceri, în societate. Despre persuasiunea negativă învățăm pentru a ști cum să o contracarăm, căci ea se mai numește manipulare - un proces în urma căruia unul câștigă, altul pierde. Iar manipularea e o activitate de bază, din păcate, în societatea contemporană. Știi care este cel mai manipulativ instrument din câte se aglomerează în viețile noastre? Ai ghicit: televizorul. Smile

Am auzit oameni spunând: “Dar eu nu vreau să influențez pe nimeni cu nimic!” Pe bune?! Smile Nu vrei ca soțul sau soția să te înțeleagă atunci când întârzii, când ai nevoie de ajutor, când te-ai săturat să stai mai mult singur ori singură? Nu vrei să fii mai bine văzut la serviciu și să știi să-ți negociezi în mod cât mai benefic salariul? Nu vrei să-ți crești numărul contractelor și al vânzărilor dacă ai o afacere personală? Sunt atât de multe situații în viață care se bazează pe capacitatrea ta de a influența în mod pozitiv, integru, încât nu ai absolut niciun motiv să nu înveți arta persuasiunii!

Lanțul de Masterminduri gratuite, în parteneriat cu Diverta, continuă!

JCI București te invită marți, 22 august, de la ora 19.00, la un MASTERMIND gratuit despre Arta Persuasiunii, cartea lui Juliet Erickson, și despre cum poate fi ea învățată și dezvoltată în mod real. Tehnici și aplicații de mare valoare!

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă și un like paginii dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate da valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „22 august” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit.  DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!