Mastermind: De la Idee la Bani

Evenimente

Marți seara, de la ora 19.00, ai ocazia să faci pace cu banii! Să-i înțelegi ca să înțelegi cum îi aduci în număr cât mai mare și mai potrivit în viața ta.

Napoleon Hill a fost unul dintre cei mai mari specialiști în Arta Abundenței. Cartea sa - "De la idee la bani" / "Gândește și devii bogat", apărută la noi la două edituri diferite, a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească în mod real situația financiară. Nu e de ajuns să o citești. E nevoie să pui zilnic în aplicare ceea ce Hill te învață în carte.

Marți, ne vom da posibilitatea de a înțelege UNDE greșim în relația cu banii și cu visurile noastre, CE e de făcut pentru a schimba ceva și CUM putem începe imediat, cu rezultate vizibile. JCI București te invită la un MASTERMIND gratuit despre mintea, obiceiurile și metodele omului prosper.

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă-i și un like dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate da valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „18 iulie” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit. Smile DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!