Mastermind: Ghid Practic de Trans-Formare

Evenimente

Te salut cu drag, Hai Sus! Îți era dor de o nouă repriză aplicată de dezvoltare personală? Dacă ești acum aici, înseamnă că schimbarea permanentă, evoluția personală reprezintă una dintre valorile tale cele mai puternice. Pentru că, vorba lui Milton Erickson, "schimbarea nu este doar posibilă; este inevitabilă". Putem alege să (ne) schimbăm conștient, dirijat, pas cu pas, în mod optim... sau ne putem lăsa conduși de tot ce vine peste noi, spunându-ne că "așa e viața, imposibilă, iar fericirea e doar iluzie".

Marți, JCI București te invită la un MASTERMIND gratuit, în care vom descoperi, înțelege și exersa împreună tehnici concrete de transformare a unei stări neplăcute, de formare a unor obiceiuri noi, productive pentru tine, de planificare eficientă a unei altfel de vieți.

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă-i și un like dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate da valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „11 iulie” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit. DOAR 10 LOCURI.

Richard Bandler este părintele programării neuro-lingvistice. Un geniu. Un om care nu crede deloc în "nu pot". Nici eu nu cred că destinul ne conduce, ci că doar nu ne asumăm suficient schimbarea destinului. Vino marți seara la librăria Diverta, din Unirea Shopping Center, ca să mai faci puțină lumină acolo unde credeai că întunericul e de neînlăturat: acasă, la serviciu, între prieteni, între cunoscuți și necunoscuți!

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!