Mastermind: HIPNOZA: Transa & Beneficii

Evenimente

Marți seara, de la ora 19.00, te invit să descoperi puterea HIPNOZEI în vindecarea blocajelor personale, în stabilirea de obiective și stimularea de resurse, în creșterea motivației și a disciplinei, în setarea unei stări de bine în contexte neplăcute, în accesarea potențialului subconștient pentru rezultate conștiente peste așteptări!

Cartea Robertei Temes – “Hipnoza” – este una dintre cele mai ușor de citit, indiferent că ai mai avut vreodată contact sau nu cu această metodă extraordinară de modificare sau de extindere a conștiinței.

În viață, orice problemă vine cu o rezolvare. Orice provocare vine cu o soluție. Dacă n-am găsit-o încă, nu înseamnă că nu există. Înseamnă doar că n-am stat suficient de vorbă cu mine și cu potențialul meu pentru a descoperi ce n-am mai descoperit. Fiindcă voi ajunge acolo unde n-am mai ajuns doar făcând ceea ce n-am mai făcut.

Marți, discutăm, învățăm și aplicăm împreună! Pentru că HIPNOZA e o metodă foarte aplicată. Teoria nu înseamnă nimic fără practică.

JCI București te invită la un MASTERMIND gratuit despre transa hipnotică și beneficiile ei.

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă-i și un like dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate da valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „25 iulie” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit.  DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!