Mastermind: Manualul Stimei de Sine

Evenimente

Te-ai gândit vreodată în mod serios cât de tare te stimezi Tu pe Tine? Și cât de mult contează asta în TOT ce faci? Ai idee ce-ți spui tu ție despre tine în fiecare zi? Care îți este imaginea pe care o vezi cu tine cel mai des? De învingător? De om independent, care reușește tot ce își propune? De persoană pozitivă, motivată, responsabilă? De om bătut de soartă, pentru că așa e viața? De persoană nehotărâtă, confuză, temătoare, tristă? De victimă?

Ceea ce îți spui Tu Ție despre Tine cel mai des îți decide prezentul și viitorul. Îți decide succesul sau insuccesul. Decide felul în care te văd ceilalți și părerile pe care și le fac despre tine.

Dacă găsești un singur om în mod real fericit și plin de succes, care să nu fi trecut printr-o mulțime de provocări și greutăți de-a lungul anilor, să mi-l arăți și mie, te rog! :) Fericiții sunt doar oameni care au decis să-și vorbească altfel despre ei înșiși, despre viețile lor și astfel au urcat la un nou nivel de dezvoltare și succes.

JCI București te invită marți, 15 august, de la ora 19.00, la un MASTERMIND gratuit despre Stima de Sine și despre cum poate fi ea crescută în mod real. Tehnici și aplicații de mare valoare!

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă-i și un like dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate da valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „15 august” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit.  DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!