MASTERMIND PREMIUM - Invata sa te conectezi cu oamenii!

Evenimente

ÎNVAȚĂ SĂ TE CONECTEZI CU OAMENII!

TOȚI COMUNICĂM, DAR PUȚINI STABILIM RELAȚII

program premium

De Miercuri, 8 februarie, timp de 8 săptămâni,

cu maxim 8 participanți, te invit la:

8 SESIUNI ONLINE DE MASTERMIND CLASS

 

Ce este un MASTERMIND CLASS?

INFORMAȚIE – INSPIRAȚIE – EXPERIENȚĂ TRANSFORMATOARE - ENTUZIASM

 

Te gândești că tu ești introvert, emotiv, necomunicativ și astfel relaționarea intenționată te împinge să fii fals, neautentic, superficial, înșelător, escroc, manipulator, egoist și inutil?

Studiile arată că un introvert sau un emotiv are, la fel ca un extrovert, TOATE RESURSELE necesare pentru a relaționa cu succes, doar că aplică principiile nepotrivite. Sfaturile standard nu funcționează în cazul tău, iar tu tragi concluzia, deloc adevărată, că nu ai aptitudini.

Însă… poți învăța să colaborezi concret, aplicat, pragmatic cu Eul tău agreabil, introvert, emotiv sau necomunicativ, NU să lupți împotriva lui. Așa zisele puncte slabe pot deveni cele mai mari atuuri ale tale. Hai să descoperi cum și, mai ales, să experimentezi rezultate fericite!

Iar dacă ești un extrovert, devino maestru în a stabili relații solide, sănătoase în mod controlat și eficient!

LOCUL TĂU E AICI! Click & înscrie-te! 

 

STUDIEM cele 5 PRINCIPII de stabilire a relațiilor solide:

1#Stabilirea relațiilor îți mărește influența pe care o poți avea într-o situație la locul de muncă, în afaceri sau acasă.

2#Stabilirea relațiilor se referă în totalitate la ceilalți.

3#Stabilirea relațiilor înseamnă mai mult decât simple cuvinte.

4#Stabilirea relațiilor presupune întotdeauna o investiție de energie.

5#Stabilirea relațiilor este mai mult o abilitate dezvoltată decât un talent natural.

 

ÎNVĂȚĂM cele 5 PRACTICI de stabilire cu succes a relațiilor în situații dintre cele mai diferite:

1#Cei care stabilesc relații o fac observând într-un anume fel lucrurile pe care le au în comun cu ceilalți.

2#Cei care stabilesc relații rezolvă problema dificilă a menținerii simplității.

3#Cei care stabilesc relații creează o experiență din care toată lumea câștigă ceva.

4#Cei care stabilesc relații îi inspiră pe ceilalți. Cum poți construi o atitudine care să devină magnet pentru oameni buni.

5#Cei care stabilesc relații pun în practică ceea ce comunică. Pentru că oamenii fac ceea ce oamenii văd.

 

CE PRIMEȘTI în cadrul acestui program de MASTERMIND:

1. 8 sesiuni live, online, săptămânale, din fața calculatorului/laptopului/smartfonului tău, cu: tehnici concrete, abordări ușoare și exerciții practice extrem de puternice care-ți vor crește pofta și știința de a relaționa în mod sănătos și eficient, să vezi cât de mult poate progresa totul în raport cu familia ta, cu partenerul sau partenera, cu șefii, subalternii sau colegii, cu prietenii, dar și cu necunoscuții.

2. 8 sesiuni live, online, foarte interactive și experențiale de Mastermind: informație de calitate, îndrumare pas cu pas, urmărirea și măsurarea rezultatelor obținute pe parcursul săptămânii, după fiecare sesiune în parte. Avem timpul și metodele potrivite pentru a dirija și redirija continuu dezvoltarea capacității tale de a relaționa, de a te conecta în mod real cu ceilalți.

3. Îndrumare personală și aplicații supervizate între cele 8 sesiuni live.

4. Aici ai 2 sesiuni Gratuite de webinar și așteaptă-te ca următoarele 8 sesiuni de Mastermind să cam cutremure ce știai tu despre conectarea cu oamenii.

5. Înregistrările celor 8 sesiuni de Mastermind, ca să poți revedea și studia inclusiv experiențele, soluțiile și rezultatele celorlalți participanți.

6. Training și coaching intens de grup, brainstorming și aplicații concrete, experiențe entuziasmante și un foarte bun grup de suport.

 

BONUS:

*Două programe audio de programare mentală pozitivă cu ajutorul transei și a metaforelor hipnotice, în valoare de 70 de euro.

*Câte o ședință individuală de coaching (60 de minute) – față-n față sau online (la alegere), în perioada de desfășurare a programului de Mastermind (cele 8 săptămâni). Prețul obișnuit al unei ședințe de coaching individual: 120 de euro. Te va ajuta în mod deosebit să-ți înțelegi un blocaj și cum anume ai putea să-l depășești, să-ți stabilești un obiectiv și cum faci să-l atingi, să înțelegi care este tiparul tău de comunicare, automotivare și autodisciplinare pentru rezultate mai bune în tot ceea ce realizezi.

 

ÎNSCRIE-TE ACUM la cele 8 sesiuni de Mastermind Class și vezi aici înregistrate inclusiv cele 2 sesiuni valoroase de webinar despre conectarea cu oamenii!

 

CÂȘTIGĂ o experiență unică de 8 săptămâni! La final, te provoc să vezi dacă există o diferență semnificativă între cel care erai înainte și cel care devii după cele 8 săptămâni.

Vei descoperi că nu doar cei „tupeiști” pot relaționa intenționat, astfel încât să-și controleze viața. Nu mai lăsa pe alții să decidă pentru tine!

 

ÎNSCRIE-TE AICI!  Intră acum în Mastermind Class! Din 8 februarie, în fiecare seară de Miercuri, de la ora 8de 8 ori a câte 2 ore.

Prețul este de 790 lei, TVA inclus (sau 180 Euro, TVA inclus). Poți plăti prin banking online sau cu cardul online. Pregătește-te să fii impresionat peste așteptări! Garantez pentru asta! IMPORTANT! Dacă la finalul celor 8 săptămâni nu simți că ai primit valoarea pentru care te-ai înscris, îți ofer GARANȚIE REALĂ de 200%: returnez întreaga sumă plătită și, în plus, rămâi cu toate materialele acumulate în acest program.

 

Iată ce spun cei care au participat de curând la programe de îmbunătățirea comunicării și creșterea influenței pe care eu le-am susținut:

"Nu cred că întâlnirea cu Cătălin a fost o întâmplare, sunt sigură că așa trebuia să fie și mă simt foarte norocoasă că a fost așa. La Mastermind am avut ocazia să mă analizez, așa cum sunt eu, iar ceilalți participanți m-au ajutat și ei. Nu cred că pot scrie o recomandare suficient de frumoasă pentru a acoperi realitatea. Da, se văd schimbări. Și da, trebuie să continui pentru a vedea în permanență noi rezultate."

Cătălina Radu, Lector Universitar ASE București & Trainer

 

"Am avut ocazia să-l cunosc pe Cătălin cu ocazia unui Mastermind privind “Cele mai puternice 15 metode pentru autoevaluare și dezvoltare personală”. După cele 8 sesiuni de lucru extrem de interesante, cu întrebări, răspunsuri, idei, aplicații, informații și experiențe împărtășite, pot spune cu seninătate că este un trainer foarte bun, autentic, cu voința puternică și multă energie pozitivă. Mi-a reîmprospătat gândurile și m-a făcut sa conștientizez mai repede și profund lucruri și acțiuni, unele poate cunoscute dar care sigur îmi vor fi de ajutor în viitor."

Dipl.Ing. Lőrincz Barnabás, Director Executiv PPTT România

 

"Cătălin, prin felul său vivace de a trăi și a relaționa intenționat, cu bucurie, îți stimulează autocunoașterea pe un nivel de conștiință superior. Pas cu pas, într-un mod creativ, te ghidează pe parcursul sesiunilor de Mastermind pentru a-ți da voie să fii tu însăți, să găsești noi resurse interioare, pentru a-ți valorifica potențialul propriu, încă neexplorat. Am descoperit noi și importante valențe în comunicare, care au condus la armonizarea relațiilor personale și profesionale, cu reale satisfacții."

Mihaela Toma, Antreprenor & Medic Veterinar

 

HAI SUS! Academia de Bine te susține!

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell, mentor și antreprenor, cu experiență anterioară de 20 de ani în emisie și producție de radio, televiziune, în marketing și resurse umane la cel mai înalt nivel: Kiss Fm, Pro Tv, Pro FM, Antena1, TVR, RPh și companii de retail.

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.
În curând..

Arhiva