O tabara fara egal - RELATII SANATOASE, VIETI FERICITE

Evenimente

ACADEMIA DE BINE

tabără de dezvoltare

spiritual-emoțional-relațională

 

RELAȚII SĂNĂTOASE, VIEȚI FERICITE

 

O tabără care a schimbat deja multe vieți! Am juns la cea de-a treia ediție a sa în doar 4 luni. Pentru că sunt persoane care s-au înscris din nou, fără să fi știut exact când va fi tabăra din nou programată. Și persoane care și-au rezervat locurile încă din februarie, când n-au mai prins loc în taberele de atunci.

În perioada 3-5 iunie 2022, #HaiSus pe munte! Tot la Bran și tot la pensiunea Contele Vladimir, de 4 stele! Va fi terapie curată pentru relația ta de cuplu - prezentă sau viitoare!

 

Va fi despre vindecarea și îmbunătățirea relațiilor la modul cel mai practic. Despre iubire autentică, despre energia masculină, energia feminină și când, cum, de ce aceste energii ne blochează viețile.

Această tabără îți va fi de foarte mare ajutor:

*dacă reușești să vii împreună cu partenerul de cuplu, căci viteza evoluției voastre sănătoase și frumoase în relație se poate dubla în mod nesperat, zi de zi;

*dacă vii singur/ă, ca să înveți practic cum poți aprinde tu mai multă lumină în relație, spre fericirea amândurora și a familiei voastre, acolo unde familia există, sau să provoci vindecarea relației actuale, acolo unde ți se pare că n-ar mai fi nimic de făcut;

*dacă nu ai un partener, dar vrei să înțelegi, să pregătești și să atragi acea relație cu adevărat câștigătoare în viața ta, indiferent cât de greu ți s-ar părea în acest moment.

 

 

În secolul 21, bărbatul devine tot mai confuz, iar femeia tot mai masculină.

Bărbatul încetează să își asume puterea sănătoasă, iar femeia încearcă să devină bărbat. Orgoliul, egoul sunt stimulate într-o luptă fără sfârșit, iar Dumnezeu este interpretat în funcție de interesul personal. De fapt, ”iubirea doar dăruiește și nu vrea nimic pentru sine. Când ceri sau pretinzi, nu poți iubi. Iubești când apreciezi și când accepți totul așa cum vine, fără revoltă. Iubești când nu judeci, iubești când nu vrei nimic pentru tine, ci totul pentru ceilalți.” Marius Ghidel, autor.

 

Fiecare om are o energie a lui, o încărcătură emoțională care face și desface totul în comunicare, în comportament, în rezultate de orice fel. Când bărbatul trăiește în energia sa masculină autentică – cu o reală putere interioară, cu capacitatea de a lua decizii asumate, cu accent pe ”a face”, iar femeia își manifestă constant energia feminină – cea a susținerii, a tandreții inteligente, cu accent pe ”a fi”, viața cuplului se umple de lumină, iar rezultatele devin încântătoare.

 

“Eliberarea de sine este fericirea toată”

spunea Rumi.

 

O schimbare în viața ta începe, firesc, cu o mai bună înțelegere a perspectivelor necunoscute ori neacceptate – gândire și tipare spiritual-emoționale. Dar nicio schimbare nu e posibilă atâta timp cât nu devii conștient de ceea ce vrei să schimbi și de acceptarea că schimbarea durează și depinde de tine și de înțelegerea ideii de Dumnezeu.

Pe măsură ce refuzăm să ne asumăm responsabilitatea problemelor noastre, ele vor crește și ne vor copleși.

 

Hai și tu în TABĂRA DE VINDECARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE A RELAȚIILOR DE CUPLU, din 3-5 iunie 2022, de la Bran (județul Brașov)!

Te va marca în mod profund și câștigător această experiență spiritual-emoțională, va fi altceva decât ai experimentat până acum! Îți va “atinge” tare anumite convingeri de mult formate. Cătălin Stoica și invitatul său, autorul Marius Ghidel, vor contrazice paradigme și vor descrie perspective menite să transforme în bine o relație. Bărbatul își va recăpăta puterea masculină și asumarea unei familii cu rezultate frumoase, iar femeia își va dezvolta arta de a iubi, fiind creatoare de fericire.

De aceea, adu-ți cu tine și partenerul de viață, căci îți va mulțumi ulterior, veți ura împreună bun venit noii voastre vieți de cuplu și/sau familie!

 

TERAPIE, ÎNVĂȚARE, TRANSFORMARE.

E un proces spiritual-emoțional continuu și asumat. Singura cale de a-ți îmbunătăți viața fără oprire.

Pe 3-5 iunie 2022, la Bran,Hai Sus, rezervă-ți locul/locurile chiar acum!

 

Ca de fiecare dată, ne asigurăm că Locația, Mâncarea și Activitățile vor fi toate de foarte bună calitate și se vor completa în mod optim pentru o experiență extraordinară. În programul celor 3 zile, vom fi serviți doar cu mâncare lacto octo vegetariană și pește, numai produse proaspete și delicioase. Vom descoperi coordonatele simple și aplicabile ale unei vieți spiritual-emoționale sănătoase, coordonatele acelea comportamentale care sunt în strânsă legătură cu neurotransmițătorii din creier, cu hormonii cerebrali numiți ai fericirii.

Pentru a ne pune în starea de autocunoaștere, deschidere, înțelegere și transformare, știm că trebuie să creăm mediul optim. Întotdeauna ținem cont de asta.

Întregul program va fi gândit de așa manieră încât să simți că ai intrat într-o altă lume, unde pacea interioară și calmul exterior, încrederea în sine, curajul și puterea personală, inspirația și intuiția îți sunt prieteni din ce în ce mai buni.

Viața unui om nu se schimbă peste noapte. Se schimbă doar pe măsură ce omul se schimbă. Pe măsură ce omul devine tot mai pregătit pentru un alt fel de viață. Iar pregătirea se face numai alături de oameni care vor același lucru și lucrează la asta.

 

Ce ai ocazia să experimentezi

în tabără în mod concret?

 

* Activități de înțelegere a relației de cuplu din perspectivă divină și a inteligenței emoționale, deopotrivă. Și programarea unui mindset tot mai câștigător pentru relația ta prin (hipno)terapie de grup și individuală.

* Dezbateri de dizolvare a egoului, a orgoliului – cel care îți alimentează suferința de zi cu zi.

* Metode de stimulare bilaterală a creierului și mindfulness pentru reglarea stării interioare, indiferent de împrejurări.

* Exerciții puternice pentru stimulare de resurse personale.

* Metode de eliberare de traume și blocaje personale în relații.

* Transformarea fricilor, a furiei cronice și a tristeții excesive în relații.

* Înțelegerea minții subconștiente, dezvoltarea intuiției și controlul energiilor personale care te susțin ori te blochează, te limitează.

Și distracție, bineînțeles! Nu există vindecare fără zâmbet și bună dispoziție.

Programele vor fi susținute de CĂTĂLIN STOICA – profiler, coach, trainer, hipnoterapeut, și MARIUS GHIDEL, autor.

 

COSTUL PROGRAMULUI este de 1590 lei.

Dar… ATENȚIE:

* Dacă te înscrii și plătești până la data de 20 mai 2022, prețul taberei pentru tine este de doar 1190 lei.

 

* BONUS: De asemenea, dacă te înscrii până vineri, 20 mai 2022, poți participa gratuit într-un program de dezvoltare spiritual-emoțional-relațională de 2 sesiuni live, programate înaintea taberei, în valoare de 350 lei, program susținut de Mădălina Ileana Stoica și Julia Roșu, din echipa Academiei de Bine.

 

* Ultima zi de înscriere și plată este 1 iunie 2022.

 

 

Merită să te bagi cu încredere, așa-i?

 

Ce include acest pachet de

weekend dedicat transformării relațiilor?

 

# Cazare două nopți în cameră dublă sau triplă, în pensiune de 4 stele – Contele Vladimir, din localitatea Bran, județul Brașov.

# Pensiune completă – mic dejun, prânz, cină, plus gustări, apă, ceai & cafea la discreție.

# Recuzita și infrastructura necesare pentru derularea sesiunilor de training, de terapie și de activități conexe.

# Programele susținute de cei doi coachi, speakeri și terapeuți: Cătălin Stoica și Marius Ghidel.

Check-in-ul se face vineri, 3 iunie 2022, ora 12.00, cu masa de prânz.

Check-out: duminică, 5 iunie 2022, după masa de prânz, ora 15.00.

 

Înscrie-te acum cu un e-mail simplu la: catalin@catalinstoica.org . În care să ne lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):

*numele întreg / sau numele firmei

*seria și numărul cărții de identitate / sau codul fiscal

*adresa – personală sau a firmei, după caz

*numele băncii din care faci plata.

Pentru informații suplimentare de orice fel, nu ezita să-mi scrii ori să ne suni. Ne dorim să fim cu adevărat lângă tine în procesul tău de dezvoltare.

Julia Roșu: 0762285162

Mădălina Ileana Stoica: 0786060292

 

În cazul în care renunți la participarea în tabără și în programele aferente, banii nu se returnează (avansul sau costul integral), dar se vor reporta la următoarele programe de dezvoltare sau de tabără organizate sub sigla Academia de Bine.

Prețul taberei poate suferi modificări (ex. ofertă de vouchere cadou), dar niciodată nu va fi majorat.

 

#HaiSus în Tabăra Academia de Bine – Relații Sănătoase, Vieți Fericite, și vindecă-ți ori îmbunătățește-ți relația de cuplu! Ne vedem în 3-5 iunie 2022, la Bran, în Carpații brașoveni!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

Profiler, Coach, Trainer, Hipnoterapeut