Partea a II-a: Tehnici de motivare a elevilor

Evenimente

PlaYouth programase acest eveniment în ianuarie, într-o singură ediție. Cu durata de 4 ore. S-a terminat după 5 ore. Smile Iar profesorii și trainerii participanți au dat, la final, ca principal feedback: "a durat prea puțin...".

Pe loc, am decis împreună să continuăm. Pe 8 februarie, de la aceeași oră: 10.00. Tot 4 ore. Smile 

Va fi un atelier foarte binevenit pentru cei care au fost și la primul, dar la fel de util și de ușor de replicat la clasă și pentru cei ce vin acum întâia oară.

Interactiv, amuzant, cu informații și înțelegeri profunde, de folosit atât în relația cu elevii, cât și în cea cu profesorii - colegi ori superiori - sau acasă, cu propria familie.

Astfel, PlaYouth vă invită sâmbătă, 8.02.2020, între orele 10.00-14.00, în București, la Hotel Cișmigiu, să ne bucurăm împreună de workshop-ul: "Leadership: Tehnici de motivare a elevilor". Invitat: Cătălin Stoica - profiler, coach, trainer, fondator Academia de Bine și realizator radio - Digi FM. Ne dorim, prin acest program, să aducem viziunea noastră asupra educației și să o îmbinăm cu dorința dumneavoastră de cunoaștere. Credem cu tărie că, spre a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios la școală, este necesar să creștem și să ne dezvoltăm mai întâi noi, adulții. Grupul de lucru va fi format din 18-20 de participanți pentru o desfășurare bună a activității.

Pentru a vă înscrie, vă invităm să intrați aici: https://forms.gle/oTUkw75ETmB4CTkn8

Taxa de participare este 100 RON /persoană/workshop.