Stima de Sine vs Increderea in Sine

Evenimente

WEBINAR GRATUIT INTERACTIV

joi, 10 august, ora 19.00

 

STIMA DE SINE

vs.

ÎNCREDEREA ÎN SINE

 

Ce este, mai exact, Stima de sine?

Dar Încrederea în Sine?

Nu sunt unul și același lucru?

Ce le formează pe ele?

Ce le ajută să fie bine integrate și continuu dezvoltate într-un mod sănătos la nivel mental-emoțional, dart și comportamental?

E posibil ca un copil să aibă, uneori, mai multă stimă de sine ca un adult?

Ce se întâmplă dacă nu lucrăm constant la cele două pe tot parcursul vieții?

Unde riscăm să ajungem atunci când stima de și încrederea în sine ne lipsesc ori sunt greșit înțelese? Pentru că, da, societatea contemporană ne creează o idee destul de strâmbă despre stimă și încredere în sine. Trăim într-o societate consumeristă, iar ăsta e un virus care ne îmbolnăvește tot mai tare. Covidul n-a fost nimic pe lângă un așa pericol.

 

Joi, 10 august, de la ora 19.00

 

te invit să mai facem puțină magie cu mințile și cu sufletele noastre și ale celorlalți! Alăturarea unor energii de calitate duce, de fiecare dată, la ceva memorabil pentru fiecare participant! Vei fi, poate, total surprins uneori de ce idei îți vin, de ce răspunsuri și rezolvări, de ce înțelegeri puternice pot apărea despre propria persoană și despre tot ce trăiești zi de zi.

Te aștept cu drag joi seară, de la ora 19.00, să vorbim puțin - deschis, autentic, constructiv - despre aceste părți din noi, fără de care evoluția se face greu și în direcții nepotrivite. Vom dezbate "mitul normalității", după cum îi spune dr. Gabor Maté, și ne vom strădui să integrăm idei de însănătoșire a vieților noastre cotidiene: în relația de cuplu, în relația cu copilul, la serviciu, în afaceri, în mediul social.

Acesta este linkul de zoom pe care ne vom vedea joi seară: https://shorturl.at/evAGS. Parola: stima

Adu cu tine și acele persoane cărora crezi că le-ar prinde bine să vadă lucrurile și cu alți ochi. Acele persoane cu care ai ceva de împărțit, de făcut, de obținut – membri ai familiei, colegi, șefi, angajați, colaboratori apropiați, prieteni buni...

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău, #HaiSus!

coach în inteligența emoțională & relațională,

neuroleadership & analiză, predicție, construcție de personalitate și comportament,

specialist în hipnoterapie

#AcademiaDeBine te susține!