SuperTabara Academia de Bine 2024

Evenimente

ACADEMIA DE BINE

Tabără pentru inteligența ta

Emoțională – Relațională - Spirituală

 

În perioada 26 august – 1 septembrie 2024 (7 zile)

#HaiSus la Sâmbăta de Susîn Munții Făgăraș!

Locul este din nou DE VIS!

 

Ca de fiecare dată, redefinim conceptul de tabără. Dezvoltarea celor 3 tipuri majore de inteligență: Emoțională, Socială/Relațională/Leadership și Spirituală într-o săptămână plină de activități transformatoare. Și, culmea, ne vom și distra de minune! Vom pune accent pe mâncare sănătoasă, vom face drumeții pe munte (nu ne-ar ajunge toată vara la câte trasee extraordinare sunt în acel loc), vom recrea convingeri personale cu implicare emoțională într-un parc de aventură cu tiroliană, vom face baie în gheață, vom experimenta momente puternice de restart mental-emoțional și, la final, vom avea parte de un foc de tabără.

 

Număr limitat de locuri. Așadar, grăbește-te să-ți rezervi locul chiar acum! Dacă ai mai fost vreodată într-o tabără ACADEMIA DE BINE, trebuie să știi că acum va fi cu totul altceva.

 

 

Gândește-te la cea mai mare FRICĂ a ta. Aceea care doare ca naiba și îți mănâncă încrederea, îți mănâncă inițiativa, îți mănâncă rezultatele! O rană emoțională, o neputință, o rătăcire, o durere care te macină de ani de zile. Și vrei, chiar vrei să o vindeci, în sfârșit! Să poți înainta diferit în viață din punct de vedere al relației de cuplu, al familiei, al carierei, al finanțelor personale.

Ce SCHIMBARE importantă simți că ai de făcut și ceva te blochează, îți spune că nu poți, că n-ai cum, că nu meriți, că nu depinde de tine, că nu acum? 

La ce anume NU POȚI SPUNE NU în mod obișnuit, deși asta simți că ar fi sănătos să spui?

Ce VIS ASCUNS ai și l-ai lăsat să zacă în amânare, din cauză lipsei de resurse, din cauza descurajărilor venite de la ceilalți, din cauza altor “urgențe”?

Îți cunoști MISIUNEA PERSONALĂ? Cum ar fi să-ți devină mai clară decât ți-ai putut închipui vreodată și să descoperi ce lumină poate aduce în viața ta, în general?

Ai impresia că unii oameni reușesc foarte ușor să se conecteze cu interlocutorii lor având, parcă, un talent nativ?

Trebuie să știi că la temelia acestui "talent" stau, de fapt, ABILITĂȚILE EMOȚIONALE care alimentează dezvoltarea comunicării în mod câștigător. 

COMUNICARE convingătoare, comunicare care motivează, care responsabilizează și-i pune pe ceilalți în acțiune cu rezultate.

 

HAI SUS! În perioada 26 august – 1 septembrie (7 zile), la Sâmbăta de Sus, în Munții Făgăraș, te așteaptă un program UNIC! Indiferent în câte tabere sau programe de dezvoltare ai fost până acum, ceea ce vei experimenta, vei învăța și vei vindeca/transforma aici într-o săptămână va fi UNIC! Va fi atât de aplicat și atât de imersiv, încât... știi care e riscul cel mai mare? Să nu vrei să te mai întorci acasă. De aceea, adu-ți cu tine și partenerul de viață! Și chiar copilul, dacă are cel puțin 16 ani! Dar te vei întoarce acasă hotărât/ă să rostogolești schimbarea în continuare, pe principiul bulgărelui de zăpadă. Vei avea mult de lucru după ce te vei întoarce acasă. Și voi continua să te susțin dacă simți că vei avea nevoie.

Poate lucrezi în educație sau ești părinte, poate vrei să aduci ceva proaspăt și câștigător în relația de cuplu, poate conduci sau vrei să conduci echipe în mediul de afaceri/ la locul de muncă, poate activatea ta de bază are legătură cu psihoterapia, cu trainingul, coachingul sau cu terapii complementare/alternative...

Poate vrei să pui mai multă pace în mintea ta, în inima ta, în sufletul tău.

Poate vrei să dezvolți într-un mod nou la tine cele TREI INTELIGENȚE esențiale: Inteligența Emoțională, Inteligența Socială (Relații și Leadership), Inteligența Spirituală.

Va fi o experiență de pus în ramă, de povestit nepoților, de schimbare reală într-o versiune personală mai fericită, mai puternică, mai motivată, mai disciplinată, mai vindecată, mai bine conectată cu ceilalți. 

TIT! TERAPIE, INVĂȚARE, TRANSFORMARE. Pe 26 august – 1 septembrie, în Munții Făgăraș, într-un loc cu o energie aparte. Ia-ți oamenii dragi cu tine și Hai Sus, rezervă-ți locul/locurile chiar acum!

 

Ne asigurăm că Locația, Mâncarea și Activitățile vor fi toate de foarte bună calitate și se vor completa în mod optim pentru o experiență extraordinară. În programul acelei săptămâni, vom fi serviți doar cu mâncare lacto-ovo-vegetariană și pește, numai produse proaspete. Vom descoperi coordonatele simple și aplicabile ale unei vieți sănătoase, coordonatele acelea comportamentale care sunt în strânsă legătură cu neurotransmițătorii din creier, cu hormonii cerebrali numiți ai fericirii.

Întregul program va fi gândit de așa manieră încât să simți că ai intrat într-o altă lume și că devii gata să te întorci acasă mult mai pregătit/ă să fii fericit/ă în lumea noastră, a tuturor. Căci ne-am născut să fim fericiți, nu perfecți.

 

 

Ce ai ocazia să experimentezi

în tabără în mod concret?

 

 

* Eliminarea blocajelor de exprimare la nivel fizic, emoțional, mental și social prin metoda YAGER.

* Vindecarea trecutului și programarea unui mindset câștigător pentru viitor prin hipnoterapie de grup și individuală.

* Reprogramare mentală prin metoda HOF, cu baie în gheață.

* IMAGO - Descoperirea și asumarea propriului model de relaționare și proiecția acestuia în construirea relațiilor personale.

* Dezvoltarea abilităților emoționale, de relaționare și de leadership prin tehnici de artă teatrală.

* Metode de stimulare bilaterală a creierului și mindfulness pentru reglarea stării interioare, indiferent de împrejurări.

* Sesiuni de life coaching de grup – stimulare de resurse - și pe parte de professional coaching – comunicare-relaționare-setare & atingere de obiective.

* Activități specifice de eliberare de traume și blocaje personale.

* Transformarea fricilor, înțelegerea motivației personale și crearea de obiceiuri noi, productive într-un program desfășurat în parcul de aventură Drăguș din Munții Făgăraș.

* Înțelegerea minții subconștiente, dezvoltarea intuiției și controlul energiilor personale care te susțin ori te blochează, te limitează.

* Dezvoltarea inteligenței emoționale și relaționale prin vizionare și dezbatere de film.

 

Și muuultă distracție!

 

Costul participării este de 3300 lei/pers.

 

OFERTĂ 1: dacă te înscrii și plătești un avans de 400 de lei/persoană până pe 15 iulie, costul final pentru tine va fi de doar 2990 lei. Hai Sus!

 

OFERTĂ 2 – valabilă după închiderea primei oferte: dacă te înscrii în tabără cu încă un membru al familiei, fiecare dintre voi va plăti doar 3100 lei. Avantaj voi: 400 lei.

Prețul va fi achitat în completare până la 50% până la data de 1 august și, apoi, integral până cel târziu 20 august.

 

 

Ce include acest pachet de

sejur transformațional?

 

 

# Cazare șase nopți în cameră dublă sau triplă, în pensiunea de trei stele Mountain King, din Sâmbăta de Sus.

# Pensiune completă – mic dejun, prânz, cină, plus cafea, gustări dulci/sărate și fructe între mese.

# Acces la billiard și tenis de masă nonstop.

# Acces și asistență specializată în parcul de aventură Drăguș, cu 7 trasee de dificultate progresivă și panou de cățărare cu 8 linii de escaladă, într-una din zile.

# Acces, cu echipament complet și pregătire specializată, la baia în gheață – aplicarea metodei HOF.

# Recuzita și infrastructura necesare pentru derularea sesiunilor de training, de terapie și de activități conexe.

# Grătar la foc de tabără în ultima seară.

# Programele susținute de Cătălin Stoica, coaching pe inteligența emoțională & relațională, neuroleadership, hipnodesign, analiză, predicție și construcție comportamentală.

Check-in-ul se face luni, 26 august, ora 13.00, cu masa de prânz.

Check-out: duminică, 1 septembrie, după micul dejun, ora 12.00.

 

BONUS: o sesiune live pe zoom, dedicată exclusiv participanților, miercuri, 21 august, ora 18.30 – inteligență emoțională & relațională: “Ce îl ajută pe cel de lângă tine să te înțeleagă mai bine”

 

 

Înscrie-te acum cu un e-mail simplu la: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare:

*numele întreg

*seria și numărul cărții de identitate

*adresa personală

*numele băncii din care faci plata.

Pentru informații suplimentare de orice fel, nu ezita să-mi scrii pe adresa de mail menționată mai sus.

 

 

ATENȚIE!

Dacă renunți la participarea în program până la data de 5 august, costul plătit (avans ori plată integrală) nu se returnează, dar se reportează pentru un program viitor, la alegerea ta, din portofoliul organizatorului până la finalul anului 2025.

Dacă renunți la participarea în program după data de 5 august, banii nu se returnează și nici nu se reportează pentru un alt program.

Dacă renunți oricând la participarea în program după plata celor 400 LEI din ofertă, banii nu se returnează și nici nu se raportează pentru un alt program.

Efectuarea plății constituie acceptarea termenilor și condițiilor precizate anterior.

Prelucrăm datele tale cu caracter personal în temeiul regulamentului Euro 679/2016 privind protecția persoanelor fizice cu referire la protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

 

 

#HaiSus în SuperTabăra Academia de Bine și învață să-ți construiești realitatea dorită! 26 august – 1 septembrie 2024, la Sâmbăta de Sus, în Munții Făgăraș!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

Coach pe Inteligență Emoțională & Relațională,

Profiler - Analiză, Predicție, Construcție Comportamentală & de Personalitate,

HipnoDesigner