Webinar gratuit: CARISMA. Fa-o BUM!

Evenimente

Joi seară, 12 martie, de la ora 20.00, ne vedem aici:

https://zoom.us/j/7837725591

Mindset: CARISMA. Fă-o BUM!

Hai și tu în webinar! #HaiSus, Academia de Bine te susține!

Am descoperit că sunt 3 categorii de oameni. Observă, tu din ce categorie faci parte:

*Oamenii care, oricât de buni comunicatori ar fi, se străduiesc, se antrenează, caută să devină în fiecare zi încă și mai buni. Îi observi ușor, căci vânează permanent exerciții, metode, modele.

*Oamenii care spun: “Eu comunic destul de bine; ceilalți au o problemă, nu vezi?”. Ei sunt vânătorii de greșeli și vinovați, sunt persoanele care se ascund de propria dezvoltare.

*Oamenii care se scuză: “Dar eu nu am nevoie să știu să comunic foarte bine, căci profesia mea nu se bazează pe comunicare și nici nu-mi doresc eu să conduc oameni”. Ghici ce! În secolul 21, fiecare profesie, fiecare loc de muncă, fiecare afacere se bazează într-o proporție covârșitoare pe comunicare! Starea de bine a familiei tale se bazează pe comunicare! Activitățile sociale se bazează pe comunicare! Rețelele de socializare se bazează pe comunicare!

Când comunici corect și complet, viața ta are o cu totul altă culoare, te conectezi mai ușor și câștigi mai mult! Iar CARISMA îți dă lipiciul de care ai nevoie.

Dezvoltă carisma, nu te limita spunând: “dar cu asta te naști”. Nu știu dacă te naști ori ba, dar sigur persoanele carismatice au făcut eforturi să și-o dezvolte pe parcursul vieții. Devino magnet pentru oameni, pentru că și TU poți! Un magnet din ce în ce mai puternic, pentru oameni din ce în ce mai carismatici!

“Nu încheia niciodată o conversație, fără a da celeilalte persoane oportunitatea să își aducă aminte cu recunoștință de discuția voastră”. 
Adolph Freiherr von Knigge

Hai Sus și învață cum să-ți schimbi realitatea!

Participă JOI, 12 martie, ora 20.00, AICI: https://zoom.us/j/7837725591