Webinar GRATUIT - Legile Leadershipului

Evenimente

Luni, 2 noiembrie, de la ora 19.00, în 60 de minute importante din viața ta, află

DE CE NU TE PREA ASCULTĂ OAMENII DIN JUR!

Înscrie-te AICI ! Un webinar Gratuit pentru cei care vor să înțeleagă ce înseamnă comunicarea-conectarea-influența.

Află cum poți avea mult mai multă influență asupra celor cu care interacționezi și descoperă că viața poate fi condusă pas cu pas! Dacă tu nu faci alegerile potrivite pentru tine, te vor include alții în alegerile lor.

Pentru cine este acest webinar? Pentru cei care lucrează în domenii precum marketingul, resurse umane, pr, hr, comunicare. Sau pentru oricine vrea să-și conducă altfel propria viață.

Ce înseamnă Legile Leadershipului? John Maxwell este autorul celei mai mari organizații de leadership din lume. Studiază și predă leadershipul de 40 de ani. Lucrează cu cele mai mari corporații, cu organizații precum ONU și cu diverse guverne pentru o reală restructurare la nivel social.

Sunt 21 de legi. Vom vorbi despre câteva și te asigur că vei face "aha!" în repetate rânduri.

HAI să vezi cât de tare îți poate schimba viața aplicarea lor în mod constant și intenționat! Sau să constați ce neplăcut e când nu le aplici decât ocazional.

Înscrie-te completând simplu formularul de mai jos, iar noi îți vom trimite, într-un mail, link-ul la care poți participa online la întâlnirea cu Cătălin.

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.