Webinar gratuit: ROATA EMOTIILOR

Evenimente

Miercuri seară, 4 martie, de la ora 20.00, ne vedem aici:
https://zoom.us/j/7837725591
Mindset: ROATA EMOȚIILOR
Hai și tu în webinar! #HaiSus, Academia de Bine te susține!
Până prin anii ’70, psihologia spunea că omul este o ființă preponderent rațională. Din anii ’70 încoace, psihologia și neuroștiințele s-au trezit un pic și au constatat în urma atâtor studii că omul este, de fapt, o ființă emoțională.
Înante de a avea, de a putea evalua și interpreta gânduri, un copil (bebeluș) are emoții. Le simte, le trăiește profund, fără să le înțeleagă și să le poată gestiona în mod fericit. De aceea, are nevoie de o atenție cât mai potrivită din partea părinților. Care, dacă n-au învățat să-și gestioneze propriile emoții, NU vor ști cum să-l învețe pe copil ce are de făcut oricât ar vrea ei.
Hai să descoperim ce înseamnă emoții primare și emoții secundare. Sunt emoțiile pozitive și negative? Când o emoție „negativă” poate fi ușor considerată pozitivă? Tehnici, exerciții, aplicații, ponturi de inteligență emoțională, de transformare a stării tale neplăcute.
Fericirea nu vine din realitatea trăită, ci din capacitatea de a ne identifica, de a ne înțelege și de a ne gestiona propriile emoții, astfel încât să putem gestiona cu succes și stările emoționale ale altora: copii, soț/soție, colegi, șefi, angajați, clienți, colaboratori…
Și știi ce am observat? Că un copil poate învăța mai ușor decât un adult cum să o facă. De ce? Pentru că adultul consideră că ceea ce el face deja este exact ce trebuie făcut, “ceilalți au o problemă”.
E trist, căci asta reprezintă singura soluție pentru o altă societate, pentru o altă viață în România. Însă dacă tu ai citit această prezentare până aici, știu că îți pasă cu adevărat de tine, de familie, de relațiile cu oamenii și de succesul acela fericit pe care cu toții ni-l dorim.
Hai Sus și învață cum să-ți schimbi realitatea!
Participă MIERCURI, 4 martie, ora 20.00, AICI: https://zoom.us/j/7837725591