10 reguli pentru succes (22)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

05-04-2016
Like 537

Cred că pe David Bowie îl cunoaște deja toată lumea. Actor de teatru și de film, interpret, chitarist, saxofonist, compozitor și producător muzical, pictor. A marcat în mod foarte apreciat muzica rock'n'roll pe parcursul a cinci decenii. S-a tot reinventat ca artist, știind că schimbarea e singura care poate menține succesul real. Lumea îl consideră a fi fost unul dintre cei mai influenți inovatori din muzică.

S-a stins la doar două zile după ce împlinise 69 de ani, pe 10 ianuarie 2016. A lăsat în urma sa o moștenire de mare calitate pentru toți cei care i-au apreciat munca. Am desprins din filozofia lui de viață 10 reguli care lui i-au adus un succes pe care oamenii nu-l vor uita, probabil, niciodată. Căci muzica de calitate transcende timpul și rămâne mereu de actualitate.

Aceste principii ale lui David Bowie, după cum poți observa, se regăsesc în viziunea celor mai mulți dintre oamenii de succes. De exemplu, regula numărul 10 coincide cu regula numărul 8 de la Jim Rohn: "Bazează-te pe tine mai mult decât pe ceilalți. Ai încredere că poți!" sau cu regula numărul 8 a lui Jordan Belfort: "Fii stăpânul lumii tale interioare, fii stăpânul minții tale!"

1.Acceptă, caută provocările!

2.Fă ceva care să rămână altora.

3.Învață din experiențele neplăcute, nu te limita să le consideri niște pierderi.

4.Fii cât mai creativ, lasă-ți imaginația să lucreze pentru tine!

5.Fă ceea ce-ți place să faci!

6. Încearcă mereu ceva nou.

7. Crede în munca ta.

8.Munca ta nu se termină niciodată.

9.Urmează-ți pasiunea.

10.Fă-te fericit, căci dacă tu pe tine nu poți, nimeni nu va reuși în locul tău, oricât de mult ți-ai dori să facă altcineva efortul necesar.

Ajută-i pe cât mai mulți să descopere că chiar și un muzician, care a avut un răsunător succes timp de 50 de ani, a respectat cam aceleași reguli cu toți marii lideri ai acestei lumi, indiferent despre anume ce vorbim în viață. Hai Sus!

Iată mai jos o piesă care se numește "Who Can I Be Now", de la inconfundabilul David Bowie.Taguri:
[academia de bine]   [david bowie 10 reguli]   [hai sus]   [succes]   [atitudine]   [principii]   [who can i be now]