Ce stii clar ca ai de facut saptamana asta? Iti spun eu


Dezvoltare Personala

16-10-2016
Like 433

O nouă săptămână în care întrebarea corectă pentru succesul tău personal este: „CUM pot?”, nu: „pot?”

Săptămâna aceasta, mai exact marți seara, de la ora 20.00, te invit să afli cum poți să ai Charisma oamenilor care luminează încăperile cu prezența lor; cum poți să-ți îmbunătățești Comunicarea fără eforturi ieșite din comun, dar constante; cum poți Influența pozitiv persoanele cu care interacționezi în mod obișnuit sau ocazional. Un seminar online gratuit în două sesiuni: marți acum și marțea viitoare de la aceeași oră.

Să nu-mi spui, te rog, că tu nu ești șef și nu trebuie sau nu vrei să influențezi pe nimeni. Fiindcă te întreb:

*ai nevoie de un salariu mai mare?

*observi că o anumită persoană are mai multă trecere la șefi, fără să fie neapărat "pila" cuiva?

*ți-ai dori ca oamenii să te vrea în mijlocul lor și să te asculte cu adevărat atunci când ai ceva de spus?

*ar fi ok să vinzi mai ușor, fără presiuni și insistențe supărătoare, dacă ești om de vânzări?

*te-ai bucura ca angajații sau membrii echipei tale să nu mai aibă nevoie să fie împinși de la spate pentru a face ceva ce chiar trebuie făcut?

*ar fi bine dacă, chiar și în familia ta, te-ai face mai clar înțeles fără să fie nevoie să te cerți cu nimeni?

Oamenii care au CHARISMĂ-COMUNICARE-INFLUENȚĂ nu s-au născut așa. Au fost cu toții bebeluși Smile, au învățat, au greșit, au luat-o de la capăt și acum spunem despre ei că au noroc. Dar norocul nu are ce căuta în capacitatea de influențare a unei persoane. Totul reprezintă rezultatul unor experiențe din care au învățat ceva. Vino să înveți mai repede decât mulți alții cum stau lucrurile.

Marți seara, alege să-ți investești timpul într-un mod cât mai util! Întâi, înscrie-te ACUM la webinar AICI, apoi, marți, intră pe www.transmissiongate.com, folosește user: adresa de mail cu care te-ai înscris și parola: haisus, după care fii pregătit să-ți notezi lucruri care pot face diferența în orice situație de viață. Suntem ființe sociale, deci avem nevoie să comunicăm și să influențăm. Cine spune că nu are nevoie, înseamnă că renunță la control asupra propriei sale vieți, pentru a putea da de fiecare dată vina pe alții că au hotărât în locul său.

Te aștept să facem lumină în ceea ce privește imaginea ta, prezența ta, influența și rezultatele tale în mijlocul oamenilor: colegi, superiori, angajați, prieteni, membri ai familiei. Hai Sus! Hai AICI să ne punem pe treabă, că ne stă norocul! :)

Academia de Bine te susține! Training gratuit pentru orice om care vrea la un alt nivel de succes.Taguri:
[webinar gratuit]   [seminar online de comunicare]   [training charisma comunicare influenta]   [doua sesiuni gratuite]   [hai sus]   [academia de bine]   [intrebare]   [succes]