Mastermind - cea mai eficienta forma de dezvoltare personala

Like 381

Napoleon Hill este unul dintre cei mai cunoscuți experți în dezvoltarea personală, profesională și antreprenorială din lume. A studiat îndeaproape peste 500 de oameni de succes, oameni foarte bogați, pentru a descoperi ce aveau ei în comun care să-i ducă atât de sus. Și a constatat că TOȚI puneau foarte mare preț pe aceste programe denumite Mastermind Group. Apoi, Napoleon Hill a scris cartea "De la idee la bani" sau "Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți", una dintre cele mai vândute din istorie în întreaga lume.

John Maxwell, probabil cel mai important formator de lideri al societății contemporane, a dezvoltat aceste programe pe diverse teme de mare interes: Dezvoltare Personală & Leadership, Comunicare & Influență, Conectare & Relații, Abilități Emoționale, Misiune Personală & Obiective. Toate duc la schimbări evidente, la rezultate dintre cele mai bune pentru participanți.

Facem asta și în România, pentru că nu există programe de dezvoltare mai eficiente pe termen lung decât grupurile de Mastermind.
În sesiuni față în față, la sediul companiilor sau live online, pe o platformă dedicată.
Sunt traineri și coachi JMT în toată țara.

Eu sunt Cătălin Stoica - Trainer, Coach, Speaker din echipa lui John Maxwell, mentor și antreprenor.

Hai Sus! Academia de Bine te susține!

Cine, la finalul unui Mastermind de 5-10 săptămâni cu mine, nu simte că a luat valoarea pentru care s-a înscris își primește înapoi întreaga sumă de bani investită.

http://johnmaxwellteam.ro
https://www.facebook.com/catalinhaisus
https://www.facebook.com/academiadebine
https://www.facebook.com/johnmaxwellteamromania


Mai multe episoade vezi AICI